Компанія МНС ГРУП, офіційний партнер та представник компанії TUV Rheinland хотіла би привітати компанію ТМ Пан Курчак з успішним проходженням […]
Blog
Ми, як національний український орган із сертифікації та представник двох міжнародних органів із сертифікації – засуджуємо агресію Росії проти України
Ми, як національний український орган із сертифікації та представник двох міжнародних органів із сертифікації – засуджуємо агресію Росії проти України […]
Компанія GP Agro успішно пройшла аудит за стандартом FSSC 22000
Колектив компанії MNC Group вітає компанію Джі Пі Агро із успішним проходженням сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам стандарту FSSC 22000 […]
Вітаємо Компанію Хлібна Мрія з отриманням сертифікатів IFS Food та FSSC 22000.
Компанія Хлібна мрія, одна з компаній Хлібопекарської корпорації Кулиничі, що випускає продукцію під торговою маркою Кулиничі. Корпорація Кулиничі бере свій […]
Ресертифікаційний аудит ТОВ «Елакс»
Компанія МНС ГРУП офіційний партнер та представник компанії TUV Rheinland вітає компанію Елакс з успішним проходженням ресертифікаційного аудиту. На даний […]
Вручення сертифіката ISO 9001
Компанія MNC GROUP вітає компанію НПК «Квадрат» з отриманням сертифіката відповідності ISO 9001: Системі управління якістю від органу TUV Rheiland, […]
Сертифікація відповідно до ISO 22000
Переваги сертифікації ISO 22000 Сертифікація на відповідність ISO 22000 у TÜV дозволить Вам:: Виконувати та документувати найвідповідальніші вимоги щодо безпеки […]
Сертифікація згідно GLOBALG.A.P
Ваші рекомендації щодо належної сільськогосподарської практики Безпека харчових продуктів, праця, довкілля та благополуччя тварин — великі роздрібні мережі часто очікують, […]
Ресертифікаційний аудит Харківського фізико-технічного інституту
Національний науковий центр «Харківський фізико – технічний інститут» в особі Науково-технічного комплексу «Ядерний паливний цикл» є одним із найбільших центрів […]
Global Food Safety Initiative (GFSI)
GFSI — це неприбуткова міжнародна організація, яка була створена в 2000 році для того, щоб підвищити безпеку харчової продукції в […]